تغییر دستورالعمل چاپ رسید کارتخوانها
تغییر دستورالعمل چاپ رسید کارتخوانها
بسیاری از رسیدهای چاپی که در خریدهایمان میگیریم بدون بررسی مجدد دور ریخته میشود. بهتر است برای حفاظت بیشتر از محیط زیست در گرفتن رسید از کارتخوانها دقت کنیم.
مدیرعامل شرکت شاپرک گفت: سالانه حدود ۴۰میلیارد تراکنش در شبکه پرداخت انجام میشود که با توجه به اینکه حدود ۹۰درصد ابزارهای پذیرش را کارتخوانهای فروشگاهی تشکیل میدهند، میزان قابل توجهی از چاپ و ارائه رسید کاغذی برای این بخش است.
کاظم دهقان با بیان اینکه ارائه رسید پرداخت به مشتری میتواند با توافق طرفین انجام نشود، تصریح کرد: با توجه به الزامات قانونی، مردم میتوانند با عنایت به اینکه پیامک برداشت از طرف بانک برای آنها ارسال میشود، همچنین با روئیت دستگاه کارتخوان، به جز در موارد لزوم، از دریافت رسید منصرف شوند.
حمایت ۸۰ درصدی رسیدهای چاپی از محیط زیست
مدیرعامل شرکت شاپرک افزود: با توجه به طول عمر کم رسیدهای پرداخت، پیش از این شرکتهای ارائه دهنده پرداخت مختار بودند که برای خریدهای زیر ۵۰هزار تومان که حدود ۴۰درصد از حجم تراکنشها را شامل میشود، رسید ندهند. مگر اینکه خود خریدار رسید بخواهد یا برای پیگیری رفع مغایرت به رسید، نیاز باشد.
دهقان در این زمینه خبر داد که طی دستورالعملی به شرکتهای پرداخت مجوز داده شده است، در صورت تمایل میتوانند برای تراکنشهای زیر ۲۰۰هزار تومان رسید چاپی ارائه نکنند.
به گفته وی این الزام از گذشته وجود داشته و امروز تا سقف ۲۰۰هزار تومان افزایش یافته است که حدود ۸۰درصد از کل تراکنشها را شامل میشود.
مدیرعامل شرکت شاپرک تاکید کرد: چاپ رسید علاوه بر هزینههای زیادی که به شبکه پرداخت کشور وارد میکند به لحاظ محیط زیستی و مصرف کاغذ و انرژی نیز هزینهزا بوده و میبایست مورد توجه و عنایت مردم و مصرف کنندگان قرار گیرد.
بیشتر بخوانید: